El proper dimarts, 11 de juny, el saló de Les Sirenes del mític Hotel Espanya serà l’escenari d’una nova edició d’“Els Dimarts literaris a l’Espanya”, els sopars-tertúlia conduïts per l’escriptor, periodista i crític literari Jordi Llavina, amb la col·laboració d’Onda Cero i els vins i caves Jané Ventura.

Després de les trobades amb els autors Javier Cercas i Martí Gironell, en aquesta tercera edició tindrem el plaer de compartir taula i debat amb l’“enigmàtic” escriptor Màrius Serra, qui presentarà el seu llibre “Plans de Futur” (Premi Sant Jordi 2012), el qual novel·la el peculiar entorn familiar del matemàtic Ferran Sunyer, tetraplègic i autodidacta, que va aconseguir gran projecció internacional en ple franquisme.

Com ja és tradició, la trobada començarà amb l’aperitiu de benvinguda amb l’autor. Després, l’equip gastronòmic de l’Hotel Espanya, dirigit per Martín Berasategui amb Xavier Sender al capdavant, servirà el sopar al saló modernista de Les Sirenes. Durant el transcurs de la vetllada, els assistents podran tastar els excel·lents vins i caves de Jané Ventura, que seran presentats pel seu elaborador Gerard Jané.

MENÚ “DIMARTS LITERARIS”

Per començar…
Embotits de casa “OMS” amb pa de xapata
Cullereta d’amanida russa amb ventresca de tonyina
Xarrup de salmorejo amb tartar de llamàntol i llima
Tempura de llagostí i romescu fumat
“Tataki” de ventresca amb escuma de marmitako

***
Continuarem amb…
Jarret de vedella confitat amb múrgoles
i cebes glassejades

***
I per postres…
“Torrija” artesana, sopa d’orxata
i cremós de torró

Serà, com sempre, una trobada enriquidora per als amants de la literatura i de la gastronomia en la qual tindrem la oportunitat de conèixer un dels millors autors de la literatura catalana actual.

DIMARTS LITERARIS A L’ESPANYA
Autor convidat: Màrius Serra
Lloc: Hotel Espanya (Sant Pau 9-11, 08001 Barcelona)
Data: dimarts 11 de juny
Hora d’inici: 21:00h
Preu: 50€, IVA inclòs (inclou aperitiu, sopar-tertúlia i maridatge de vins i caves)

INFORMACIÓ I RESERVES
Per telèfon: 935 500 000
Per e-mail: mbel@hotelespanya.com
Es prega realitzar la reserva amb 72 hores d’antelació.

——————————————————————————————————————

[CAST]

El próximo martes 11 de junio, el salón de “Les Sirenes” del Hotel España será el escenario de una nueva edición de “Els Dimarts literaris a l’España”, las cenas-tertulia dirigidas por el escritor, periodista y crítico literario Jordi Llavina, con la colaboración de Onda Cero y bodegas Jané Ventura, que recogen el testigo de otras tertulias literarias históricas como las de “Els Quatre Gats” o el “Ateneu Barcelonés”.

Tras los encuentros con los autores Javier Cercas y Martí Gironell, en esta tercera edición tendremos el placer de compartir mesa y debate con el “enigmático” escritor Màrius Serra, quien presentará su libro “Plans de Futur” (Premi Sant Jordi 2012), el cual narra el peculiar entorno familiar del matemático Ferran Sunyer, tetraplégico y autodidacta, que alcanzó gran proyección internacional en pleno franquismo.

Como ya es habitual, el encuentro se iniciará con un aperitivo de bienvenida con el autor, al que seguirá la cena, servida en el salón modernista de “Les Sirenes” por el equipo gastronómico del hotel España dirigido por Martín Berasategui con Xavier Sender a la cabeza, y la posterior tertulia. Durante el transcurso de la velada, los asistentes podrán degustar los excelentes cavas y vinos de Jané Ventura, presentados por su elaborador Gerard Jané.

MENÚ “DIMARTS LITERARIS”

Empezaremos…
Embutidos de casa “OMS” con pan de chapata
Cucharita de ensaladilla rusa con ventresca de atún
Chupito de salmorejo con tartar de bogavante y lima
Tempura de langostino y romesco ahumado
“Tataki” de ventresca con espuma de  marmitako

***
Seguiremos…
Jarrete de ternera confitado con colmenillas
y cebollitas glaseadas

***
Y de postre…
Torrija artesana, sopa de horchata
y cremoso de turrón

Será, como siempre, un encuentro enriquecedor para los amantes de la literatura y de la gastronomía en el que podremos conocer de cerca a uno de los mejores autores de la literatura catalana del momento.

DIMARTS LITERARIS A L’ESPAÑA
Autor invitado: Màrius Serra
Lugar: Hotel España (Sant Pau 9-11, 08001 Barcelona)
Fecha: martes 11 de junio
Hora inicio: 21:00h
Precio: 50€, IVA incluido (incluye aperitivo, cena-tertulia y maridaje de vinos y cavas)

INFORMACIÓN Y RESERVAS
Por teléfono: 935 500 000
Por e-mailmbel@hotelespanya.com
Se ruega realizar la reserva con 72 horas de antelación.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone